Måleri

MÅLERI

Behöver du måla eller tapetsera ditt hus eller lägenhet?

Är du fastighetsägare, byggföretag eller en bostadsrättsförening som behöver hjälp med ett större måleriuppdrag och vill anlita skickliga målare?

 

MIK ALL Service AB är ett måleri som erbjuder alla typer av måleritjänster; inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering, finmåleri och lackering. Våra målare har lång erfarenhet och kapacitet inom måleribranschen och god kunskap om material och arbetsteknik.

Måleri, färg och penslar

Måleritjänster vi erbjuder

Om du vill måla om och förnya ditt hem kan vi hjälpa dig. Vi specialiserar oss inom tapetsering, måleri; inomhus- och utomhusmålning. Lackering; lackering av kök, lackering av badrum och lackering av dörrar. Utöver det kan vi erbjuda dig måleritjänster inom finmåleri och takmålning, samt ny- och ommålning. Vårt måleriföretag har en stark relation med våra kunder och leverantörer vilket vi anser är en av förutsättningarna för att kunna utföra ett bra jobb. Vi har tillgång till de rätta måleriprodukterna, penslarna och rollers som behövs inför varje måleriarbete.

Din målare i Örnsköldsvik och Umeå

Att måla är ett hantverk. Djupgående kunskaper och lång erfarenhet krävs för att utföra ett professionellt jobb som du kan vara nöjd över. Vår styrka inom målerifirman är flexibilitet och bra service, vilket gör det möjligt för oss att leverera ett resultat som du kan vara stolt över. Våra målare i Örnsköldsvik och Umeå genomför grundarbeten; allt från spackling till att förgylla ytan med färg, tapeter eller annat dekorationsarbete. De målare, tapetserare och lackerare som är anställda på MIK ALL Service är effektiva, noggranna och serviceinriktade, samtidigt som det har det lilla extra; ett öga för detalj.

Målare i Örnsköldsvik och Umeå
Tjänstevaruhuset logotype

Vårt tjänstevaruhus har förutom målare, både snickare och städare

Genom att samarbeta med oss får du tillgång till all kunskap inom vårt tjänstevaruhus. Där ingår förutom målare, lackerare och tapetserare, bland annat: snickare, städare, trädgårdsarbetare, industriarbetare och många fler. Funderar du på att försköna din fastighet kan vi hjälpa dig med allt från ombygge till måleri och städning av fastigheten.

 

Ett måleri som jobbar mot ständiga förbättringar

När du ska välja ett måleriföretag eller målare att samarbeta med är det viktigt att de uppfyller de kriterier som krävs för att kunna utföra ett professionellt arbete. Men det absolut viktigaste är att välja en målerifirma som sätter människan i fokus, det vill säga du som kund, och våra medarbetare. En professionell målare kan utföra ett fantastiskt arbete men om målaren inte har lyssnat på dina önskemål som kund kommer du inte vara nöjd i vilket fall. Det här är vår styrka inom vårt service företag, vi sätter alltid dig som kund i fokus och vi lyssnar på dina önskemål och arbetar därefter alltid efter dina mål och behov. Hos vårt måleri hittar du både kompetenta målare, samt väldigt bra lyssnare. MIK ALL Service AB jobbar även mot målet att bli certifierad och därför kan du vara säker på att vi alltid gör vårt bästa i alla situationer. De aktuella certifieringarna vi jobbar mot är ISO 9001 och ISO 14001.

Måleri, MIK ALL Service AB
Tapetsering, MIK ALL Service AB

Tapetsering

Nya tapeter och moderna fondväggar kan förnya både ditt hem och kontor. Låt våra talangfulla tapetserare utföra din tapetsering så slipper du bråka med klister och bubblor som kan uppstå när oerfarna tapetserare försöker sig på jobbet. Vi garanterar dig ett noggrant och fint arbete.

lackering, MIK ALL Service AB

Lackering

Lackering är ett bra alternativ om du inte vill köpa nytt. Genom att lackera exempelvis dina köksluckor eller dörrar istället för att köpa nya när de har börjat blivit slitna så kan du spara mycket pengar. Vi lackerare det mesta i trä; så som dörrar, badrumsskåp och köksluckor.

lackering dörra, MIK ALL Service ABr

Lackering dörrar

Vi kan ge dina dörrar ett nytt och fräscht utseende. Våra lackerare har bred kunskap inom lackering och många års erfarenhet inom lackeringsbranschen.

Inomhusmålning, MIK ALL Service AB

Inomhusmålning

Genom att måla om din vägg eller ditt tak inomhus så kan det förvandla hela ditt rum. Färgen på din vägg kan få ett rum att se större ut än vad rummet egentligen är, men det kan även få rummet att se mindre ut. Om du letar efter en inomhusmålare så har du kommit rätt.

lackering kök, MIK ALL Service AB

Lackering kök

Har dina köksluckor börjat bli slitna? Välj ett billigare alternativ istället för att köpa nya. Genom att lackera dina köksluckor kan du spara många tusenlappar. Resultatet av lackeringen kommer vara lika spännande och roligt som helt nytt köksmaterial. Ingen kommer veta skillnaden.

Utomhusmålning, MIK ALL Service AB

Utomhusmålning

Funderar du på att måla om ditt hus? Vi kan hjälpa dig som privatperson, företag och bostadsrättsförening med utomhusmålning. Vi har vana utomhusmålare i vårt måleriföretag som kan hjälpa dig med det måleriarbete som önskas.

lackering b, MIK ALL Service Badrum

Lackering badrum

Om du behöver lackera dina badrumsluckor och skåp har du kommit rätt. Våra lackerare har stor erfarenhet vid lackering av badrumsmöbler. Läs mer om vårt arbete, samt informativ information om vilka typer av material vi kan lackera.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01