Reparationer

REPARATIONER

Du kan spara mycket pengar genom att reparera något som är trasigt istället för att köpa nytt. MIK ALL Service är ett byggföretag som reparerat allt från din dörr till din husfasad, vi utför reparationer i hela Örnsköldsvik och Umeås kommun.

NYHETER/AKTUELLT

 

7 juli 2016

Denna sida är under konstruktion

Hemsidan är under uppdatering och förtillfället är denna sida under uppbyggnad. Mer information och bilder kommer snart.

Tack för din förståelse...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

KONTAKTA VÅRA HANTVERKARE

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

Olika typer av reparationer

Vi utför många typer av reparationer. Reparationer av vindskivor, fönsterbågar, trall, möbler, reparation av husfasad och dörrkarmar, reparation av tak, takpannor och taksprång, reparation av bryggor, altaner och trappor. Vi utför både mindre och större reparationer inom bygg. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

 

Varför anlita våra hantverkare och snickare?

Våra ledord är service, kundnöjdhet och kvalité. För att uppfylla detta jobbar vi på MIK ALL Service efter några viktiga punkter som ingår i varje arbete.

 

  • Vi lyssnar på dina önskemål och jobbar utifrån dina behov
  • Vi beskriver tydligt och konkret hur vi tänkt utföra uppgiften innan arbetet påbörjats, en arbetsbeskrivning skrivs och undertecknas av oss båda
  • Arbetet är klart då du som kund är nöjd eller arbetet motsvarar din beställning

 

Målet med vår verksamhet är att förenkla din vardag. Efter arbetet är utfört önskar vi att du är så nöjd av att ha anlitat oss så att du enkelt ska vilja rekommendera oss till dina vänner och bekanta.

 

Reparationer i Örnsköldsvik och Umeå

MIK ALL Service utför reparationer i Örnsköldsvik och Umeås kommun. Här kan du läsa mer om vad som gäller för respektive ort, samt hittar du kontakt information till våra hantverkare och snickare.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01