Renovering

RENOVERING


Har huset sett sina bästa år, är fasaden sliten eller har du tröttnat på den stil du har i hemmet? Vi hjälper dig med allt från små renoveringsprojekt till stora totalrenoveringar i Örnsköldsvik och Umeå. Nedan hittar du all information du behöver innan din renovering, efter du läst igenom det behöver du bara kontakta oss så hjälper vi dig med allt från planering till renovering


NYHETER/AKTUELLT

 

8 maj 2016

Renovering i Örnsköldsvik

Söker du en byggfirma i Örnsköldsvik? Vi kan hjälpa dig att renovera ditt hem, kök...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

10 april 2016

Vi kan renovering

Behöver du hjälp med att renovera i Örnsköldsvik eller Umeå? Vår byggfirma...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

3 aug 2015

Allt du behöver veta vid en renov...

Här kan du läsa om allt du behöver veta inför din renovering. Vi har listat de viktigaste o...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER FRÅN NÅGRA

RENOVERINGAR

Vi renoverar din bostad i Örnsköldsvik och Umeå
Vi kan hjälpa dig med din renovering, MIK ALL Service AB
Renovering i Örnsköldsvik, MIK ALL Service

KONTAKTA VÅRA BYGGARBETARE

Johan Ottosson, fönsterputs

MIK ALL Service AB

Växel

VI RENOVERAR I

ÖVIK OCH UMEÅ

Vi utför alla typer av renovering

Vi erbjuder dig alla slag av renoveringar för ditt hem eller ditt företag. Vi kan hjälpa dig med allt från mindre renoveringar till större utförliga byggarbeten. Exempel på renoveringar vi utför är: Renovering av badrum, kök och övriga rum, renovering efter försäkringsskada, renovering av delar av ditt hem, utvändiga renoveringar, totalrenoveringar och många andra renoveringsprojekt.

Vi kan renovering. Låt oss hjälpa dig!  MIK ALL Service AB

Totalrenovering

Funderar du på att göra en totalrenovering är det mycket du bör ha i åtanke. Du behöver anlita många olika typer av yrkesmän, allt från snickare till målare. Du bör även anställa dem i rätt ordning. Vi på MIK ALL Service vet hur man renoverar i rätt ordning, från taket till målaren. Vi innehar personal inom alla olika grenar, det enda du behöver göra för att renovera hela ditt hem är att ringa ett enda nummer så sköter vi resten. Din totalrenovering blev nu väldigt mycket enklare.

 

Kostnadsfri offert

Vi lämnar alltid en kostnadsfri offert till dig som kund. Vi inleder alltid vårt arbete med att besöka ditt hem; vi tittar på vad det är du vill ha utfört, samt diskuterar idéer och dina önskemål. Sedan lämnar vi en kostnadsfri offert och därefter avgör du om du vill anlita oss för din renovering.

 

Varför anlita oss för din renovering?

En av våra styrkor är att vi alltid har dig som kund i fokus och därför kan vi lyckas leverera ett jobb av hög kvalité utifrån dina egna önskningar och behov. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och har alltid dig i åtanken under hela renoveringen då vi skräddarsyr hela tjänsten efter dig. Vår kunniga personal har nödvändiga certifikat och utbildning som behövs för en väl utförd renovering. Då vi har personal med många olika yrken och erfarenheter ger det oss många möjligheter till mängder av olika jobb inom renovering; vi har snickare, målare, golvläggare, tapetserare, städare och många fler yrkesmän inom vår personalstyrka.

 

Är du inte nöjd med resultatet kan du höra av dig så hjälper vi dig att fixa det du inte blev nöjd med. Vårt jobb är klart då du är nöjd.

 

Renovering i Örnsköldsvik och Umeå

Behöver du renovera ditt hus eller delar av bostaden? Vi utför renovering i Örnsköldsvik och Umeå. Här kan du läsa mer om vad som gäller för respektive ort, samt kontaktuppgifter till våra snickare.

 

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01