Köksbyte

KÖKSBYTE

Går du i tankar att om att byta kök? Vi kan hjälpa dig med ditt köksbyte i Örnsköldsvik och Umeå. Tillsammans diskuterar vi dina förväntningar med det nya köket och utifrån din behov och önskemål kommer vi fram till en lösning som passar dig bäst.

NYHETER/AKTUELLT

 

7 juli 2016

Denna sida är under konstruktion

Hemsidan är under uppdatering och förtillfället är denna sida under uppbyggnad. Mer information och bilder kommer snart.

Tack för din förståelse...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER PÅ NÅGRA KÖKSBYTEN

KONTAKTUPPGIFTER TILL VÅRA SNICKARE

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

KÖKSBYTEN I UMEÅ

OCH ÖRNSKÖLDSVIK

Byte av kök

Vi kan hjälpa dig med ett grundbyte av ditt kök. Det vill säga, vi river ut hela köket och börjar om från grunden och jobbar efter dina önskningar så att köket sedan lever upp till alla dina förväntningar och behov. Du bestämmer själv köksplanen; så som färger och utseende. Har du svårt att bestämma dig eller inte riktigt vet vad som skulle fungera bäst kan du kontakta oss kan vi ge dig råd och hjälpa dig på vägen.

 

Skriv en önskelista

När du har bestämt dig för att göra ett köksbyte kan du börja med att skriva en lista med dina mål av projektet. Vad är viktigast? Hur vill du att det ska se ut? Färger, material.

 

Kontakta oss när du har skrivit din lista och har en någorlunda idé om vad som ska göras. Kom ihåg att vi kan hjälpa dig med en mer detaljerad planering av färger och utseende om så önskas.

 

Varför anlita oss för ditt köksbyte?

När du anlitar oss för ditt köksbyte kan du vara säker på att vår personal alltid har stor respekt för dig som kund. Vår målsättning är att leverera högsta tänkbara kvalité på alla våra jobb och därför respekterar vi alltid dina önskemål och tidsplanering. Vi är här för att göra dig nöjd och glad, ingen annan. Därför ställer vi höga krav på våra medarbetares kommunikation med dig för att minimera missförstånd och även så du kan känna dig trygg och bekväm under hela byggprojektet. Vi kan garantera dig ett bra samarbete med ett resultat som kommer att leva upp till sina förväntningar

 

Köksbyten i Örnsköldsvik och Umeå

Funderar du på att byta kök? Vi utför köksbyten i Örnsköldsvik och Umeå. Kontakta våra byggarbetare för mer information.

 

Vi kan även hjälpa dig med en mindre köksrenovering då vi har specialiser inom kök.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01