Fasadbyte

FASADBYTE

En dålig panel kan ha orsakas av många olika faktorer, det kan vara allt från fuktskador till ålder. Om panelen på ditt hus är i dåligt skick bör den bytas ut så snart som möjligt. MIK ALL Service är ett byggföretag som specialiserar sig inom fasadbyten och renovering. Vi hjälper dig med ditt fasadbyte i Örnsköldsvik och Umeå. Vi kan även göra en tilläggsisolering vid fasadbytet.

NYHETER/AKTUELLT

 

7 jan 2016

Rötskador är inte att leka med

När ditt hus har blivit utsatt för mögel eller rötskada gäller det att byta ut plankor och...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER PÅ VÅRA FASADBYTEN

Vi kan byta din fasad, MIK ALL Service AB
Fasadbyte i Örnsköldsvik och Umeå, MIK ALL Service AB

KONTAKTUPPGIFTER TILL VÅRA SNICKARE

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

VI GÖR FASADBYTEN I

ÖVIK OCH UMEÅ

När behöver jag göra ett fasadbyte?

Om din husfasad har blivit utsatt för fuktskador så som mögel och röta bör ett fasadbyte göras så snart som möjligt. Ju tidigare vi åtgärdar problemen, desto mindre blir kostnaderna. Anlita oss då du upptäcker att din fasad blivit utsatt för mögel eller röta så hjälper vi dig att göra ett fasadbyte så fort som möjligt.

 

Något annat som kan påverka en dålig panel är husets ålder. Varje fasad har en viss livslängd och livslängden beror på hur väl du har tagit hand om din fastighet. Anser du att din panel på huset är i ett dåligt skick så bör den bytas så snart som möjligt för att undvika stora kostnader i framtiden.

 

Hur vet jag om min husfasad har fuktskador?

Är du osäker om din fasad har blivit utsatt för mögel eller röta kan du anlita oss på MIK ALL Service AB så besiktar vi din fastighet för att se om vi upptäcker eventuella fuktskador. Upptäcker vi mögel eller röta kommer vi tillsammans på en lösning som passar dina behov och önskemål, vi skräddarsyr tjänsten efter dig.

 

Anlita våra erfarna snickare

Våra yrkesmän har bred kunskap inom byggbranschen och stor erfarenhet inom fasadbyten. Våra snickare hjälper dig att komma fram till den bästa lösningen för din fastighet. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Tilläggsisolering vid fasadbyte

Du kan spara mycket pengar genom att tilläggsisolera ditt hus. Ju lägre dina uppvärmningsavgifter är desto mer pengar blir det kvar i plånboken. Likaså som du sparar pengar på din energiförbrukning minskar du dina ekologiska fotavtryck på jorden. Vill du göra en tilläggsisolering vid fasadbytet hjälper vi dig mer än gärna.

 

Fasadbyte i Örnsköldsvik och Umeå

MIK ALL Service utför fasadbyten i Örnsköldsvik och Umeås kommun. Här kan du läsa vidare om vad som gäller för respektive ort samt kontaktuppgifter till våra snickare.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01