Dörrbyte och Fönsterbyte

Behöver du hjälp att byta dina dörrar eller fönster? Vi kan hjälpa dig som privatperson och företag att byta ut dina dörrar och fönster. Våra hantverkare kan hjälpa dig att byta både inner- och ytterdörrar, samt både mindre och större fönster på din fastighet. Nedan kan du läsa mer om respektive byte för mer information. Kontakta oss personligen för prisuppgifter och bokning.

Nyheter/Aktuellt

 

7 juli 2016

Denna sida är under konstruktion

Hemsidan är under uppdatering och förtillfället är denna sida under uppbyggnad. Mer information och bilder kommer snart.

Tack för din förståelse...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

Bilder på fönsterbyten och dörrbyten vi utfört

Kontakta våra hantverkare

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

Fönster- och dörrbyten i Örnsköldsvik och Umeå

Dörrbyten

Att välja dörr är inte lätt. Dörren är vad som utformat ditt hus och valet av dörr har en stor inverkan på helhetsintrycket av ditt hem. Samtidigt som du vill att ytterdörren ska vara fin måste den vara trygg och säker. Ska du byta inomhusdörr finns det många olika stilar att välja bland; kanske du funderar på en stilren spegeldörr eller en smakfull dörr med mönster? Vare sig vilken dörr du bestämmer dig för kan vi hjälpa dig med hela dörrbytarprocessen.

 

Byte av ytterdörr

Är din ytterdörr sliten eller har du målat om huset och känner att ytterdörren inte längre passar in? Vi utför dörrbyten av din ytterdörr i Örnsköldsvik och Umeå. Vi ser till att din dörr monteras på ett riktigt sätt och att allting fungerar som det ska. När det gäller byte av en ytterdörren är det viktigt att den monteras på rätt sätt för inbrottssäkerheten. Anlita våra professionella hantverkare så kan du vara säker på att dörrbytet utförs på ett riktigt sätt.

 

Byte av inomhusdörr

Många äldre hus och lägenheter har flera inomhusdörrar som börjar bli slitna, då kan det vara på tiden att byta ut dem mot något mer hållbart och modernt. Eller kanske du nyligen har tapetserat eller målat om och nu ger inte dörrarna rätt känsla till huset? Vi hjälper dig med dörrbyten oavsett vilken dörr. Behöver du hjälp att välja ut vilken dörr som kan passa bäst i ditt hem så har vi en personal med ett öga för detaljer.

 

Experter inom dörrbyte

Vår trevliga personal har en bred kunskap inom dörrbyte och kan även hjälper dig med råd inför ditt köp. Efter du har köpt den dörr du vill ha så hjälper vår personal dig med hela dörrbytarproccesen. Vår personal har god kommunikation med dig under hela förloppet så du kan känna dig säker att monteringen av dörren sker på korrekt sätt utifrån dina önskemål och behov.

 

Dörrbyte i Örnsköldsvik och Umeå

Behöver du byta din inomhus- eller utomhusdörr? MIK ALL Service AB är ett byggföretag i Örnsköldsvik och Umeå som hjälper dig med ditt dörrbyte. Här kan du läsa mer om vad som gäller för respektive ort samt kontaktuppgifter till våra hantverkare.

 

Fönsterbyten

Söker du någon som på ett tryggt och säkert sätt kan byta dina fönster? Ring då oss på MIK ALL Service AB och vi kan hjälpa dig med allt från måttning till färdig installation. Med lång erfarenhet vid fönsterbyten vet vi att trygghet är viktigt för alla våra kunder. Vi ser därför till att ditt fönsterbyte sker på ett tryggt och säkert sätt och att vi alltid använder oss av rätt personal och material för att sätta fönstren på rätt plats.

 

Att byta fönster ska kännas tryggt och enkelt

Att byta fönster kan kännas som ett väldigt komplicerat och omfattande projekt. Välj därför att anlita professionella yrkesmän inom fönsterbyten. Vi på MIK ALL Service AB kan hjälpa dig med hela fönsterbytarprocessen; allt från att mäta dina fönstergluggar, välja rätt material och transportera fönstren på ett varsamt och säkert sätt. Vi har många års erfarenhet vid byten av fönster och inglasningar och vi vill göra processen så enkel för dig som möjligt. Därför behöver du bara slå oss en signal så hjälper vi dig med allt från början till slut.

 

Lång erfarenhet inom fönsterbyten

Varför är det viktigt att anlita någon med lång erfarenhet vid ditt fönsterbyte? Ett fönster, precis som en dörr är en väg in till ditt hem, och är något som skyddar ditt hem från väder och vind. Just därför är det viktigt att hela fönsterbytet genomförs på rätt sätt. När du anlitar oss på MIK ALL Service AB skickar vi personal med lång erfarenhet och kunskap vid fönsterbyten så att du kan vara säker på att monteringen av ditt fönster sker på rätt sätt. Ring oss för mer information eller uppgifter om priser och bokning.

 

Fönsterbyten i Örnsköldsvik och Umeå

Vi är verksamma i både Örnsköldsvik och Umeå. Här kan du läsa vidare vad som gäller för fönsterbyten i respektive ort, samt hittar du kontaktuppgifter till våra fönsterbytare.

 

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01