Byggföretag

BYGGFÖRETAG

MIK ALL Service AB är ett byggföretag som hjälper dig med allt inom bygg och renovering. Vi utför byggarbeten i hela Örnsköldsvik och Umeåkommun. Våra byggare; snickare och hantverkare har bred kunskap och erfarenhet, samt utbildning inom byggbranschen. Vi ställer höga krav på våra byggarbetare när det gäller service, kvalité och punktlighet. Här kan du läsa mer om vår byggfirma; hur vi arbetar, information och bilder från tidigare byggprojekt vi har utfört.

Om oss

MIK ALL Service är ett serviceföretag verksamt i Örnsköldsvik och Umeå. Vi utgörs av åtta avdelningar där en av delarna är bygg. Bygg och snickeri var en av de första avdelningarna som blomstrade ut i verksamheten och har under de senaste åren fortsatt att växa.

 

Byggservice och byggtjänster

Vi erbjuder dig som privatperson och företag hjälp med allt inom bygg och renovering. Vi utför mindre byggprojekt till de större och mer avancerade byggarbetarna. Vi kan bland annat hjälpa dig med byggtjänster inom: renovering, takbyte, dörrbyte, altaner, reparationer, köksrenovering, finsnickeri, totalrenovering och installationer.

 

Byggvaror och byggmaterial

Vi har en stark relation med både våra kunder och leverantörer, vilket är en utav förutsättningarna till ett smidigt arbete. Vi har tillgång till de rätta byggvarorna, byggmaterialet och verktygen som behövs inför varje byggprojekt. Det är inget du själv behöver skaffa i förväg (om du inte vill eller har redan) utan det hjälper vi dig att välja ut, och efter överenskommelse sätter vi priset på fakturan.

 

Snickare och hantverkare

Våra byggarbetare är noggranna i varje arbete, samtidigt som de vet vad punktlighet är. Under åren har vi samlat på oss mycket erfarenhet i vårt tjänstevaruhus och fortsätter alltid att jobba med förbättringar inom service och praktik.

 

Ständiga förbättringar

Vi jobbar mot målet att bli certifierad. De aktuella certifieringarna vi är ute efter är: ISO 0991 och ISO 14001.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01