Altaner

ALTANER

Har du planer på att bygga en altan eller en uteplats? Då har du kommit rätt. Genom att anlita snickare från MIK ALL Service kan du känna dig trygg. Vi garanterar dig en bra service och att dina önskemål är grundpunkten i bygget. Vi kan hjälpa dig att bygga din altan från grunden, men även reparerar eller bygga om din nuvarande altan. Här kan du läsa mer om allt du behöver veta innan vi påbörjar bygget av din altan; hur vi arbetar, samt tips och råd för när du ska välja ritning.

NYHETER/AKTUELLT

 

18 juli 2016

Att bygga en uteplats

Här kan du läsa mer information om hur vi bygger altaner, terrasser och uteplatser från..

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER PÅ ALTANER & TERASSER VI BYGGT

MIK ALL Service AB - Utbyggnad inglasad altan med utebad
Utbyggnad, inglasadaltan - MIK ALL Service AB

Rita din egen altan eller få hjälp av oss

Har du en idé om hur du vill att din nya altan ska se ut kan du rita din egen skiss. Dock kan det alltid vara bra att stämma av med oss som har stor erfarenhet vid altanbygge. Gemensamt kan vi diskutera utifrån dina önskemål och ta vara på vår erfarenhet och tillsammans kan vi komma fram till den bästa lösning där ditt uterum även får så bra funktionalitet som möjligt.

 

Inglasad altan eller öppen terrass

Om du inte är säker på vad som passar ditt hus bäst eller vilken altan som skulle uppfylla dina förväntningar på bästa sätt kan du be vår kunniga personal om hjälp. Tillsammans kan vi komma fram till den bästa typen av altan eller uterum som passar för både ditt hus och dina privata önskemål. Vi kan hjälpa dig att bygga allt från små altaner till större terrasser, öppna utrymmen till inglasade ytor. Vi kan även bygga ett extra förvaringsutrymme under terrassen med både tak och golv om så skulle önskas. Vi har även tidigare erfarenheter kring en kombination av en mindre inglasad altan med ett större öppet uterum.

 

Varför anlita oss?

Våra snickare har breda kunskaper inom bygge av altaner och terrasser. Vi lyssnar noga på vad du som kund har för förväntningar med altanen och vi arbetar sedan utifrån dina önskemål. MIK ALL Service sätter höga krav på vår service vilket inkluderar att vi alltid gör vårt bästa för att du som kund ska känna dig bekväm och känna att du alltid deltar i alla beslut genom byggprocessen.

 

Vi bygger altaner i Örnsköldsvik och Umeå

MIK ALL Service bygger altaner i både Örnsköldsvik och Umeås kommun. Här kan du läsa vidare om vad som gäller för respektive ort, samt kontaktuppgifter till våra snickare.

 

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01