Helhetslösningar

Fördelen med att anlita ett tjänstevaruhus som oss är att vi besitter kunskap inom många olika områden, och det är det som gör oss unik. Vi kan hjälpa dig med helhetslösningar vid ditt renoveringsprojekt, vid städning och annat underhåll. Genom att anlita en firma som har personal som kan hjälpa dig med allt från bygg och måleri till städning och installation sparar du både mycket tid och pengar. Du behöver bara ringa ett nummer så ser vi till att rätt personal kommer vid rätt tillfälle och allt blir betalt på samma faktura. Det kunde inte ha varit enklare!

Nyheter/Aktuellt

 

18 juli 2016

Vi har helhetslösningar för dig

Vi är ett tjänstevaruhus som har kunskap inom många olika områden. Därför har vi tagit fram helhetslösningar för att underlätta hela processen för dig. Ring oss idag om...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

Kontakta oss för mer information

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

Vi skräddarsyr alla tjänster utifrån dina behov och önskemål vilket gör att du bara betalar för de tjänster du absolut behöver och vill.

 

Vi erbjuder helhetslösningar inom

  • Bygg
  • Renovering
  • Måleri
  • Städ
  • Fastighetsservice
  • Tomtskötsel

 

Nedan kan du läsa mer om olika paket, exempelvis vaktmästarpaketet.

 

Varför borde jag boka en helhetslösning istället för enstaka tjänster?

Om du vet att du regelbundet anlitar oss eller andra företag för olika servicetjänster kan det vara en idé att boka en paketlösning istället. När du bokar en paketlösning sparar du både energi och pengar. Du slipper ringa företag för varje gång du vill utnyttja en tjänst, samt kommer priset att bli billigare om du köper alla tjänster som ett paket istället för att boka varje tjänst enskilt.

 

Vaktmästarpaketet

Vaktmästarpaketet erbjuder vi till våra privata kunder men även du som fastighetsägare och bostadsrättsförening. Vi skräddarsyr lösningen efter dina behov och önskningar så att du ska få ut så mycket som möjligt av paketlösningen.

 

När du bokar tjänsten vaktmästarpaketet ingår två yttre tillsynstillfällen där vi ser över tak, stuprör, skorsten, broar, fasad med tillhörande vattenavrinning och takpannor som vi byter ut och rengör vi behov. Vi tittar även efter eventuella fuktangrepp i din källare och vind.

 

Den här helhetslösningen erbjuder en trygghet för dig som inte har möjlighet att göra allt själv och du kan alltid känna dig säker att din fastighet blir omhändertagen.

 

Vi kommer även att dela med oss av tips och råd i from av en punktlista på åtgärder för att förhindra att skador ska uppstå eller en redan uppstådda skador.

 

Ring oss för mer information om vad som ingår i paketpriset.

 

Helhetslösningar för gård- och husförsäljning

Vi har helhetslösningar kring fin gård- och husförsäljning eller dödsbo. MIK ALL Service AB samarbetar med CLÅ i Övik AB och tillsammans kan vi ge dig en helhetslösning som gör det enkelt när huset, verkstaden eller lokalen ska tömmas ur och städas.

 

När du bokar helhetslösningen kring din gård- och husförsäljning utför vi allt arbete för att göra fastigheten redo för försäljning eller inflytt. Vi fixar till trädgården, storstädar hela bostaden och kör bort till MIVA. Vi kan även köpa upp lösöret och ersätter järnskrot/metaller till dig som kund.

 

Boka vårt helhetspaket om du vill ha en skräddarsy lösning utifrån dina behov och önskemål.

 

Ring oss för mer information.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01